HÍreink
  • Főoldal
06
10
2016

Villapark Vértes Cyclocross

Kerékpár szerelmesei, természet kedvelők, vagy aki csak erre tévedt!

 

Ismét kerékpárversenynek ad otthon a festői Vértes-hegység. Immár sokadik alkalommal költözik a várgesztesi Villaparkba egy hosszú hétvége keretein belül a Magyar kerékpárversenyzők „krémje”.

Október 22.-23.-án azok a sportolni vágyók, kísérők, nézők is megismerkedhetnek a környék nyugodt hangulatával, akik nem az MTB sportban érdekeltek. Ugyanis ezen a hétvégén kerül megrendezésre a cyclocross Utánpótlás Országos Bajnokság és a cyclocross.hu második ranglista futama. Másnap az első Magyar Kupa futamon versenyezhetünk, vagy szoríthatunk kedvenc versenyzőinknek.

 

kép1

 

Szombaton a fő versenyt az utánpótlás kategóriák (U11-U17) versenyzői szolgáltatják, hiszen Ők a Magyar Bajnoki címekért szállnak harcba. Kora délután a hobbi, master és Elit futamok versenyzői is birtokba veszik a pályát, így az első nap is minden korosztály harcba száll az elsőségért.
Ami nagyon fontos, hogy az utánpótlás Országos Bajnokságon, érvényes – 2016-os – licencel rendelkező versenyzők lesznek értékelve. Azon U11-U17-es versenyzők, akik nem rendelkeznek versenyengedéllyel, abszolút értékelésben lesznek díjazva.
kép2

 

Másnap a megszokott időrend szerint zajlanak a küzdelmek, ahol nem kisebb a tét, mint a Magyar Kupa összetett felé vezető út első lépése. Hogy ne legyen túl unalmas, a vasárnapi versenyen kisebb módosításokkal, de fordított nyomvonalon halad a küzdelem. Így tehát két különböző pálya várja a sportolni vágyó kerekeseket.

 

kép3

 

Hogy miért is érdemes akár egy hosszú hétvégét eltölteni a Villaparkban?
A két verseny mellett, szombat este tészta-party-val, élményfürdő belépővel, gyugodt környezetben hangolhatunk a következő napi megmérettetésekre. E mellett számos lehetőséggel kecsegtet a helyszín.

A rendezvény honlapja: https://tktk.hu

Facebook oldala: https://www.facebook.com/V%C3%A9rtes-Cyclocross-1756855297900706/?fref=ts

Cyclocross UP OB és cc.hu (okt. 22.) versenykiírás, időrend és online nevezés:

Vértes Cyclocross utánpótlás országos bajnokság és cyclocross.hu 2 futama

(Katt. a linkre!)

Cyclocross Magyar Kupa (okt. 23.) versenykiírás, időrend és online nevezés:

Vértes Cyclocross Magyar kupa 1 futama

(Katt. a linkre!)

Akciós szállásajánlat:

Akciós ajánlat

(Katt. a linkre!)

Fotók: Bak Ferenc